Najljepši kontakt između zemlje i mora dogodio
se na crnogorskom primorju.

Lord Byron

"U smislu prirodnih lepota, malo je toga u južnom Mediteranu sto se moze porediti sa crnogorskim
fjordom. Deo jadranske obale koja pripada Crnoj Gori je najčistiji deo Mediterana ".

JACQUES COUSTEAU

Crna Gora je puna tajni koje čekaju da budu otkrivene. Mnoge od tih tajni su lako
dostupne automobilima i prosjecan vozac će uživati u istraživanju drevnih gradova
zatocenih među mirnim vodama, i spomenicima sakrivenim na ogromnim planinskim vrhovima.

Financial Times

O nama

Agencija „KotorMar“ d.o.o. je osnovana od strane kompanije “Luka Kotor” A.D. u namjeri da svojim klijentima pruži najbolju moguću uslugu kao i da proširi opseg poslovanja. Mi smo Pomorsko – turistička agencija čija je prvenstvena namjena bila pružanje usluga lučkog agenta kruzing brodovima i mega jahtama, ali takođe i organizovanjem izleta za njih.

U početku je Agencija bila više fokusirana na Nautičku (jahting) industriju u smislu, ne samo pružanja usluga mega jahtama, već i u organizaciji Sajma nautike poznatog pod nazivom KOTOR BOAT SHOW u periodu vremena od 2005. do 2009. godine. Na žalost, svjetska ekonomska kriza je uticala da odustanemo od ovog Projekta dok sa druge strane bilježimo konstantan rast klijenata sa mega jahtama koji nas angažuju kao Agente u crnogorskim lukama zbog toga što pružamo odličnu uslugu.

U namjeri da promovišemo Luku Kotor i Crnu Goru kao kruzing destinaciju mi izlažemo svake godine (od 2008.) na renomrianoj Seatrade Cruise Shipping konferenciji u Majamiju.

Takođe, kao dio naše kompanije, na samom putničkom terminalu u Luci Kotor imamo suvenirnicu sa najboljim cijenama u gradu. Suvenirnica takođe služi i kao informativni pult za naše goste, što znači da isti imaju osoblje na raspolaganju (pored agencijskog osoblja) na terminalu u slučaju potrebe.

U nadi da će vas uvid u našu kompaniju, rad i način razmišljanja i postupanja navesti da pomislite da smo najbolji mogući izbor medju onima koji bi trebalo da vode brigu o vašim plovilima pozdravljamo vas.